21 December, 2014

Hijab pins comel buat si pemakai pun comel

by Allene typicalmommy No Comments
As salam...

Seronok bila customer happy dapat hijab pins by mommylin. Setiap kali pos gambar mesti share dengan lin. TQ customer. Bertambah semangat nak jual hijab pins ni.

Jom tengok gambar lin dengan hijab pins by mommylin dulu. Kemudian, customer ok.

mommylin with heel design 

with owl classic


pink rose pula 

bird cage 

Tu antara yang lin sempat selfie la.. Tapi, selalunya lin suka pakai yang fav je. Kalau ada function best or mood baik, tu yang tukar selalu.

happy customer

yang ni super happy customer

rara tokey instant shawl. - dia pun beli dari mommylin tau 


Yang share kat ig pun ada. Tapi, tak leh nak save gambar. Ok la. itu je nak share.
Nak bagithu... Design yang ada banyak dah nak habis. uhuhuh. Cepat2 sapa yang belum dapatkan lagi.


set D - rm 6

set C - rm 5

set B - Rm 4

set A - rm 3

Untuk harga boleh tengok di FB kami ye.

https://www.facebook.com/ArtsTouch
https://www.facebook.com/MommylinLoveandCare

atau IG:
allene_typicalmommy
mommylin_loveandcare

Ok. bubbye...


0 comments:

Post a Comment