21 December, 2014

Latest News

As salam...

Menyusukan anak adalah suatu kewajipan bagi setiap ibu yang melahirkan. Susu la mereka sehingga 6 bulan dan diteruskan sehingga 2 tahun. Masalah utama selalunya bagi ibu yang bekerjaya. Sukar mencari masa yang sesuai untuk mengepam susu bagi bekalan anak yang di tinggalkan bersama pengasuh semasa waktu kerja.

Biasanya masalah selesai dengan hanya membeli pump susu. Tapi, kesuntukan masa untuk mengepam pula menjadi masalah. Jadi, kami ada penyelesaiannya. Dengan nursing cover yang modern dan corak yang menarik ni, dapat membantu ibu2 menyelesaikan masalah dengan mudah. Menggunakan nursing cover semasa mengepam susu adalah cara terbaik.

Ibu boleh terus mengepam di hadapan komputer tanpa risau aurat terdedah sambil menyiapkan tugasan ditempat kerja. Tak perlu lagi nak berkejar ke bilik lain atau surau semata mata untuk mengepam susu. Mudahkan.

Begitu juga dengan "nursing in public" ibu tak perlu bekejar ke bilik penyusuan untuk menyusukan anak. Lagi2 sewaktu mereka dah menangis. Hanya perlu cari kerusi, pakai nursing cover dan boleh terus menyusukan anak. Insyaallah.. aurat terjaga. Wajib isi perut anak dahulu, baru tenang nak bershopping betul tak.

Untuk design NC terbaru, boleh tengok di sini ye.

CODE : NC 1432
PRICE: RM55 INCLUDE POSTAGE

HOW TO ORDER: 

OR WHATSAPP ( 019.252.3932) NC CODE
~ WAIT FOR RESPON ~ WAIT FOR QUOTATION ~MAKE PAYMENT AND GIVE DETAIL ~ WILL UPDATE TRACKING NO SOON.

As salam...

Hijab pin limited design. Harga yang reasonable. Design yang terbaru. Jom dapatkan hijab pin by mommylin sebelum kehabisan.


For order
WhatsApp/Telegram
019.252.3932
Allene

As salam...

Setelah sekian lama, akhirnya jumpa juga dengan Product wajah yang serasi dengan mommylin. 

Set babies blink 5 in 1, adalah set penjagaan wajah yang sangat selamat dan berkesan.

Hampir setahun menggunakan, dan mommylin masih setia dengan Babies blink 5 in 1 ini.

As salam..

Hijab pins by mommylin dah restock new design. More trendy dan cute.

RM6 Each
Buy 2 RM 10
RM6 Each
Buy 2 RM10
Rm6
Buy 2 RM10
As salam...

Agak lama dah mommylin tak share pasal product kami. Maaf la, kebusian. Walaubagaimanapun, kami masih aktif di media social seperti FB page dan Instagram. Kebanyakkan product baru, kami akan update di sana dulu.

Ok, untuk memendekkan, mari la tengok apa yang terkini mommylin ada.

Barut bayi dari pelbagai corak & warna. .

Material 100% cotton flannel. .

Terdapat dalam 3 pilihan saiz. Di jahit dgn penuh kekemasan & ketelitian. .
.
**PILIHAN CORAK ADALAH SECARA RANDOM. HANYA NYATAKAN UTK BABY BOY/GIRL/UNISEX .
.
Saiz :
S 17" x 5"
M 19" x 5.5"
L 21" x 6"
Whatsapp 019.252.3932

mommylin-loveandcare

As salam...

Seronok bila customer happy dapat hijab pins by mommylin. Setiap kali pos gambar mesti share dengan lin. TQ customer. Bertambah semangat nak jual hijab pins ni.

Jom tengok gambar lin dengan hijab pins by mommylin dulu. Kemudian, customer ok.

mommylin with heel design 

with owl classic

As salam...

Lama mommylin tak update out barut desing.
Eh.. bedung pun ada.

Jom cuci mata ya...

Material: 100% cotton flannel.

Size

Barut tali

S: 17" X 5" (up to 3kg)

M:19" X 5.5" (up to 6kg) 

L:  21" X 6" (5kg and above)


* 1set 5 pcs corak random ikut pilihan utk baby boy or girl.
* pos hanya pada khamis dan isnin


Do whatsApp/Telegram
019.252.3932

Like our page at
www.facebook.com/MommylinLoveandCare